luni, 25 octombrie 2010

Convenţia pentru cei răniţi în dragoste

Dispoziţii generale:
A - întrucât, spunând că "totul este corect în dragoste şi război" este absolut corectă;


B - întrucât, pentru război, ne-am Convenţia de la Geneva, a aprobat la 22 august 1864, care prevede pentru cei răniţi în câmpul de luptă, dar pana acum nu a fost semnată cu privire la cei răniţi în dragoste, care sunt mult mai mari în număr;
Prin prezenta se decretat că:


Articolul 1 - toţi iubitorii, de orice sex, sunt avertizate că dragostea, pe lângă a fi o binecuvântare, este, de asemenea, ceva extrem de periculos, imprevizibil şi capabil de a provoca daune grave. Prin urmare, planificarea de a iubi pe cineva ar trebui să fie conştienţi de faptul că acestea sunt expune trupul şi sufletul lor la diferite tipuri de răni, şi că acestea nu trebuie să fie capabile să vina partenerului lor la orice moment, deoarece riscul este acelaşi pentru ambele.


Articolul 2 - După ce a lovit de o săgeată rătăcit concediat din arcul lui Cupidon, acestea ar trebui să ceară imediat arcaş pentru a trage săgeata în aceeaşi direcţie opusă, astfel încât să nu fie afectate de rană cunoscut sub numele de "iubire neimpartasita". Cupidon ar trebui să refuze să efectueze o astfel de gest, Convenţia de acum a fi promulgate cere ca partener răniţi elimina pe săgeata din inima sa si-l arunca la gunoi. În scopul de a garanta acest lucru, cei în cauză ar trebui să evite apelurile telefonice, mesajele de pe Internet, trimiterea de flori, care sunt întotdeauna returnate, sau fiecare şi toate mijloacele de seductie, deoarece acestea ar putea produce rezultate pe termen scurt, dar sfârşesc întotdeauna greşit după un timp Decretele Convenţia că persoana rănită ar trebui să solicite imediat compania altor persoane şi să încerce să controleze obsesiv gândit: "această persoană este în valoare de luptă pentru".


Articolul 3 - În cazul în care rana este cauzata de către terţi, cu alte cuvinte, dacă un iubit a devenit interesat de cineva, nu în script-ul anterior elaborate, razbunarea este interzis în mod expres. În acest caz, este permis să folosească până la lacrimi ochi uscat, pana, la punch pereţi sau perne, să insulte ex-partener în conversaţiile cu prietenii, pentru a pretinde lui / ei de lipsa totală de gust, dar fara a ofensa onoarea lor. Convenţia stabileşte că norma cuprinsă în articolul 2 se aplică: cauta compania altor persoane, de preferinţă în locuri diferite de cele frecventate de către cealaltă parte.


Articolul 4 - În caz de răni uşoare, aici clasificate ca trădările mici, fulminante pasiunile care sunt de scurtă durată, care trece dezinteres sexual, medicament numit Pardon ar trebui să fie aplicat cu generozitate şi rapid. Odată ce acest medicament a fost aplicată, o nu ar trebui să reconsidere decizia cuiva, nici măcar o dată, iar tema trebuie să fie complet uitate şi nu a folosit niciodată ca un argument într-o luptă sau într-un moment de ură.


Articolul 5 - În toate rănile definitiv, de asemenea, cunoscut sub numele de "dezmembrare", singurul medicament capabil de a avea un efect se numeşte Time. Nu are rost caută consolare la ghicitori (care spun întotdeauna că a pierdut iubitul va reveni), cărţi romantic (care au intotdeauna un final fericit),-telenovelele de pe televizor sau alte astfel de lucruri. Unul ar trebui să sufere intens, evitând complet droguri, tranchilizante şi se roagă pentru sfinţi. Alcoolul este doar tolerat daca sunt pastrate la un maxim de două pahare de vin pe zi.


 Determinarea Finala:Cei răniţi în dragoste, spre deosebire de cei răniţi în conflicte armate, nu sunt nici victime, nici călăii. Ei au ales ceva care face parte din viaţă, şi astfel ei trebuie să accepte atât agonia şi extazul de alegerea lor.Iar cei care nu au fost niciodată rănit în dragoste nu va fi niciodată în stare să spun: "Am trăit". Deoarece ei nu au.


Sursa:http://paulocoelhoblog.com/2010/08/21/convention-of-those-wounded-in-love-2/

Un comentariu:

  1. Super tare conventia! Cat se poate de adevarata si placut de respectat. Daca toate legile ar fi asa, cu siguranta ne-am da interesul mai mult. Esti foarte inspirat/a si imi place designul ( tipul cu aparatul foto parca ne prinde pe toti sub blitul sau). Poate asa si e...:)

    RăspundețiȘtergere